shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Beste rugbyvrienden,

220420 – Gisteravond heeft Mark Rutte namens de regering aangekondigd dat teamsporten voor de jeugd vanaf 28 april onder voorwaarden weer mogelijk is.

Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen kinderen tot 12 jaar en de oudere jeugd.
Wat onze sport betreft wordt de mogelijkheid aan de categorieën Guppen tot en met Mini’s (tot 12 jaar) gegeven om weer gezamenlijk te trainen. Wedstrijden worden niet toegestaan. Zo zijn er nog meer aanvullende voorwaarden.

Hoe de jeugd ouder dan 12 jaar met een onderlinge afstand van 1,5 meter weer kan gaan trainen is nog een grote uitdaging. De trainingen van heren en dames worden nog niet hervat.

Mark Rutte gaf in zijn persconferentie aan dat de gemeenten een rol hebben in hoe de sportverenigingen de jeugd kan laten trainen. Overleg hierover met de Gemeente Almelo wordt door het bestuur in gang gezet.

Wanneer en op welke wijze de trainingen van de jeugd na de 28ste wordt vorm gegeven moet de komende dagen duidelijk worden.
Ook de trainers worden hierin betrokken.

Wanneer we binnen de voorwaarden van het RIVM en de regering kunnen gaan starten met de jeugdtrainingen laten we dit weten.

Zorg ondertussen goed voor elkaar en blijf gezond.

Vriendelijke groet
Bestuur RC The Big Bulls