shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

tante_rieki

BULLS NEWS SEPTEMBER 2012

CLUBHUIS/MATERIALEN
Nieuwbouw clubhuis
Ook de voortgang van de bouw van ons clubhuis heeft in de afgelopen weken stil gelegen. Veel mensen waren op vakantie en ook externe partijen zoals gemeente Almelo is dan moeilijk bereikbaar.

Het wachten is nu op de officiële goedkeur. Edwin Swarthoff is in overleg met de gemeente. Het ziet er naar uit dat wij rond maart 2013 de officiële goedkeur krijgen.

In de tussen tijd willen wij onze energie steken in het voorbereidende werk en het aanschaffen van andere benodigdheden voor het clubhuis.
Tammo en Daniël zijn begin September nog op pad geweest om 300 m2 isolatie plaat op te halen voor onder de vloer. Gratis en voor niets, geregeld door onze hoofdaannemer Edwin.

Uw bouwcommisie
Fred en Edwin

Schoon clubhuis.

Op zaterdag 15 september is door een enthousiast team van vrijwilligers het clubhuis opgeschoond.
Een van de opvallende dingen is dat er door leden attributen en oud meubilair in het clubhuis wordt achtergelaten waar wij als club eigenlijk niets aan hebben en wat ons alleen maar in de weg ligt.

Natuurlijk zijn er ook zaken die wij als club wel kunnen gebruiken.

Met het bestuur is afgesproken dat er alleen nog maar spullen in of buiten het clubhuis mogen worden achter gelaten na toestemming van de gebouwen beheerder : Fred Bussing.

Als iedereen zich hier aan houdt en zo nu en dan de bezem door het clubhuis haalt houden we een schitterend thuishonk.

Uw gebouwen beheerder
Fred B.

ZWARTE CROSS 2012

Big Bulls maakt deel uit van de Revolutionare Garde
Eindelijk was het dan weer zover, na een periode van wachten, voorbereiden en hunkeren, de Zwarte Cross 2012.
Tijdens dit geweldige evenement waren wij weer aanwezig om de alom befaamde, beruchte en beroemde festival directrice, Tante Rikie, te mogen vervoeren over haar roemruchte festival terrein. En natuurlijk doen wij dit allemaal voor de club en het nieuwe clubhuis, want we hebben met deze werkzaamheden ongeveer 1000 euro verdiend!!!
Na het gebruikelijke gebel, gemail en andere vormen van communicatie verzamelden we op zaterdag ochtend bij de club om in een feestelijke karavaan ons te verplaatsen richting Lichtenvoorde. Ook hieruit blijkt dat klok kijken en begrijpen voor sommigen onder ons nog een probleempje is.
Aangezien er veteranen aanwezig waren , was de route richting de Zware Cross een eitje.
Aangekomen op het terrein begonnen we met de administratieve rompslomp, die goed verliep , en hierna gingen we ons kampement opbouwen. Door de zware werkzaamheden hadden we besloten om maar te blijven overnachten, dit werden er dus 2.

Na ons aangemeld te hebben bij de personeelstent, hesen wij ons daar in het verkregen tenue met bijbehorende mooie oranje baret. Hierna werden we voorgesteld aan DE festival directrice, mevrouw Tante Rikie. Voor een aantal van ons was het een hele beleving om zo een levende legende te mogen ontmoeten en dan ook nog eens op je schouders te mogen hebben. Na een gezamenlijk stevig ontbijt was het onze beurt om het vervoersmiddel van Tante Rikie op te halen, de mooie en glimmende draagstoel.
Met als motto:
“het dragen van de
grote leidster maakt
ons lijden dragelijk!”

Tijdens de Zwarte Cross is het traditie om Tante Rikie te dragen over het gehele Festivalterrein, dit gebeurt volgens strakke tijdlijnen, want Tante Rikie moet de pers te woord staan, evenementen openen, de miljoenste bezoeker verwelkomen en noem maar op.
Voor ons dragers was het een super weekend, met geweldige hoogte punten, zoals daar zijn:
• Het weer (kon niet beter)
• De consumptiemunten (gingen maar niet op)
• De schuimparty (schuim bleef maar komen)
• Het alternatieve BBQ-aanmaakblokje (moet je wel veel hout en een grote tuin hebben)
• Het hoogste punt ( vraag maar aan Richard, Bert of Frank)
• De bekende alcohol controle op maandag (prettig dag en doorrijden maar)

En: What happened on the Zwarte Cross, Stays on the Zware Cross!!!!!

Fred, Gert , Jaron, Richard, Wouter, Leroy, Jon, Maarten, Vincent, Tammo, Jasper & Thijs:
Bedankt voor jullie geweldige inzet, samen hebben we toch maar mooi
€ 1000,- voor ons clubbie bij elkaar geploeterd!

BUURMAN BERTUS
tante_riekizwarte_cross
groep_zwarte_cross
dragen_tante_rieki

WK RUGBY 2015

Hallo Bulls,

Ooit wel eens gedroomd van deelname aan het WK Rugby? Wij wel! En het laat ons nog steeds niet los. Om als speler deel te nemen zal voor ons altijd een droom blijven maar na enige (positieve) ervaringen als supporter van internationale wedstrijden willen we in die hoedanigheid het hoogst haalbare nastreven. We willen als supporter deelnemen aan het WK Rugby 2015 in Engeland. Ook met de wetenschap dat het volgende WK dat in de buurt (Europa) wordt gehouden pas weer in 2023 zal zijn (2019 is het in Japan).

De ervaring heeft ons geleerd dat deze buitenlandse trips aardig wat ponden, euro’s of andere petunia kosten. En zoals vroeger onze ouders al zeiden, ‘jongen als je dat graag wil dan moet je er maar voor gaan sparen’. Deze wijze raad nemen we ons maar weer eens ter harte en vormt ook meteen het doel van deze brief die we aan alle Bulls richten.

Het is 3 jaar van tevoren moeilijk om aan te geven hoe zo’n trip er tot in detail uit gaat zien. Welke wedstrijd(en) gaan we bezoeken, hoe gaan we er naar toe, hoe lang gaan we, enz? Het idee is om 2 groepswedstrijden in een periode van 4 of 5 dagen bij te gaan wonen. Een exact programma zal ongeveer in september 2014 duidelijk worden.

Als je je voor het spaarsysteem wilt opgeven en meer wilt weten over de spelregels stuur dan een mailtje naar Toet (ka.ries@home.nl) Op dit moment hebben we 17 spaarders en er is een max aantal deelnemers van 52 mogelijk (een touringcar vol!)

Groeten namens de organisatie, Rob Maas, Ahmet Eskitark en Toet

TAFEL

De eerste Tafelavond van het nieuwe rugbyseizoen vindt plaats op 28 september. Aangezien de Veurzitt’r (en Hapjesman) zelf niet aanwezig kunnen zijn worden de honneurs door Fred Bussing waargenomen. Multitasking in optima forma dus! Later meer over onze Tafelgebeurtenissen…

Bertus de Veurzitt’r

WIST U DAT…

Ee nu een echte ouderwetse wastip van Leonie

Hoe houd ik een wit broekje wit?
Nou heren zo moeilijk is het niet…
Direct na de training/wedstrijd je broekje uit de tas halen, insprayen met vlekkenverwijderaar (vanish, shout noem maar op). Je kunt ook gewoon in heet/ warm water zetten met bovengenoemd goedje. Dan je broekje wassen op 60 graden en niet bij de gekleurde of donkere was! Nou jongens, nu elke keer witte broekjes!

Beelden zeggen meer dan woorden…

Uw voorzitter is onlangs OPA geworden en Jelmer dus OOM. Joppe en Sanne hebben een gezonde zoon op deze wereld gezet, genaamd KOBE. Gefeliciteerd allemaal!!!

opa_koos
Opa Koos

kobe_rugby
Kobe, een echte Rugbyfan!!!

BULLS AGENDA

Hou voor de laatste gebeurtenissen op de rugbyclub de site in de gaten!