shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Experience Day: Rugby en Regen gaan prima samen!

2 oktober 2017 –  Zonder één wanklank en met enthousiaste ouders en spelers is de Rugby Experience Day op 30 september uitgegroeid tot een nat maar zeker geslaagd evenement.

DEKSELS & SENSATA

Het was de afsluiting van 5 trainingen voor de TBMers  die de afgelopen weken werden gegeven op een groenstrook naast Deksels. Waar Tineke, Marloes, Maike en Fred zich lieten zien als geweldige gastvrije rugbyvrienden. Koffie voor de ouders die kwamen kijken naar hun kroost en na afloop het materiaal bij de Bussings achter de deur.

Dat was nodig omdat we via ruimhartige sponsoring van de firma  Sensata Technologies, nieuw materiaal konden aanschaffen, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. We hebben ons in de stad behoorlijk in de kijker gespeeld. Kinderen van 6 tot 12 waren via krantenartikelen, posters en flyers uitgenodigd om de openbare trainingen te komen bezoeken. Dit heeft als resultaat gehad  dat er op er op elke training, weliswaar wisselend, nieuwe gezichten waren te zien.

STROMENDE REGEN

Op de Experience Day zelf is er met Ewoud, Maike, Thomas, André, Harold, Jan en Cees als begeleiders geassisteerd door een aantal jeugdspelers Myron, Marten, Martijn, Adriano, Max, Kevin en Joop zijn er een aantal vaardigheden geoefend. Dat alles in de stromende regen.

Rond de klok van 12.00 was er soep en een broodje knakworst. Dit alles onder de bezielende leiding van Margreet en Chantal, Linda, Peter en Annemarie. De dag werd afgesloten met een wedstrijd waarin Ewout team oranje begeleide en Thomas team geel. Dat deden die mannen op een voortreffelijke manier. Het speelplezier spatte er letterlijk en figuurlijk vanaf. Alle deelnemers/-sters gingen nat en voldaan naar huis met hun eerste rugbydiploma.

Een klus die er mocht zijn maar die op een geweldige manier is uitgevoerd door enthousiaste en kundige Bullsleden. Allemaal bedankt. Let op, de donderdagen zullen, naast de TBM spelers/speelsters,  gevuld worden door 20 nieuwe aanstormende nieuwe rugbytalenten.

Als “bijvangst” een jubelende vader die de rugbykicks gaat aantrekken en de vrijdagtraining komt bezoeken.