shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Bespiegelingen bij een sportief weekendje Ameland. (Juni 2014)

Zand III

To go or not to go, thats not a question.

Men zegt, dat als de spontaniteit en de verrassing verdwijnt dan verdwijnt ook de liefde in een relatie. Gelukkig kent mijn lief deze tegeltjeswijsheid ook en zo verraste zij spontaan uw reporter met een weekendje weg naar Ameland. En laat deze nou net in het weekend van het Beachtoernooi vallen. Wat een geluk... Het voorgaande jaar was dezelfde trip er een die voornamelijk in de herinnering geëtst staat vanwege het zwaar wisselvallige weer. Wolkbreuken met een harde wind, afgewisseld door felle zon en door de gekozen locatie van het verblijf, fietstochten die spontaan de tekst en melodie van "Hoe sterk is de eenzame fietser" deden opkomen. Dit jaar leken de weergoden wat milder gestemd te zijn en was het verblijf strategische gekozen aan de strandweg op loopafstand van de rugbyvelden.

Oud tegen Jong, 29 juni 2014

Een weekend om niet snel te vergeten.

Soms heb je weleens van die dagen die een opeenstapeling van bijzondere gebeurtenissen en heen en weer gevlieg zijn, zo ook dit weekend van uw reporter. Op vrijdagmiddag begon het al. Eerst moest uw reporter acte de présence geven op de receptie van de kersverse Almelosche Notaris, de aimabele Jan Smelt. Zakelijk heeft uw reporter veel met hem te maken en in een van die contacten is naar voren gekomen dat de notaris een oud speler van de Groninger Studenten is en een liefhebber van ons spelletje. Om hem warm te maken voor nauwe contacten met onze club leek een presentje in de vorm van een herkenbaar Bulls shirt (met dank aan Old Man Maas) dan ook zeker op zijn plaats.

Na kort met enkele mensen op de receptie gesproken te hebben, vloog uw reporter weer naar het Hengelosche, alwaar zijn kleine meid haar judo-examen deed, die zij door Ameland had moeten missen. Nu maakte uw reporter zich over de uitkomst geen enkele zorgen, omdat de aanleg voor Judo genetisch wordt doorgegeven en ze haar talent op dit vlak niet van een vreemde heeft. Met vlag en wimpel slaagde zij dan ook, waarna het hele gezin tevreden naar huis trok. Na een snel en licht verteerbaar maal liet uw reporter zijn dames in Borne achter om zelf 90 minuten op de tatami (judomat) actief te worden. Na een goede training en drie gewonnen partijen die weer voldoende punten hadden opgeleverd, nam uw reporter afscheid van deze judoschool, voor in ieder geval een periode van zo'n 9 maanden. Immers de vakantieperiode breekt weer aan en vanaf 25 juli dient uw reporter zich weer helemaal op The Bulls te richten.

1 2 3 8