shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

In Memoriam Marijn Backx

Op 8 juli bereikte ons het droevige nieuws dat Marijn Backx betrokken was bij een noodlottig ongeval, tijdens het uitoefenen van één van zijn hobby’s  mountainbiken.

De ouderen leden kennen Marijn als de clubfotograaf uit de begin jaren van de club. Fotograferen was toen nog een hobby van hem, iets waar hij later zijn beroep van heeft gemaakt. Na vele jaren verscheen Marijn op 27 september 2016 weer op het Wembleygoor. Om de handelingen van de Commissaris van de Koning en de leden van Gedeputeerde Staten van Overijssel vast te leggen. Hij vond het allemaal prachtig het nieuwe clubhuis, de groei van de club en dat een aantal van zijn foto’s nog prominent in het oude clubhuis hingen.

Met deze korrelige zwart wit foto, een sterk grafisch beeld,  ter nagedachtenis aan Marijn Backx die de club op vele manieren heeft vastgelegd. Een aardige vent die veel te vroeg uit het leven is gerukt. We wensen zijn Moeder Ans,kinderen,kleinkinderen en Joke alle kracht toe om dit immense verlies te verwerken.

Leden RC The Big Bulls