Welkom op de site van Rugbyclub The Big Bulls.

Wij zijn een sterk groeiende club met veel enthousiaste leden die een grote bijdrage leveren bij de verschillende activiteiten. The Big Bulls hebben twee senioren teams en ongeveer 50 jeugdleden die in verschillende jeugdklasses spelen.

SINDS 1975

De club bestaat sinds 11 april 1975 en is gevestigd op sportpark het Wendelgoor (Badweg 26) in Almelo gelegen naast de witte brug, tussen Almelo en Wierden.

TRAININGEN & WEDSTRIJDEN
De senioren, 19 jaar en ouder, trainen op dinsdag en vrijdag van 20:00 tot ongeveer 22:00 uur.
De Jeugd traint op veelal op de dinsdag en donderdagavond, Voor de precieze tijden bezoek de jeugdpagina’s op deze site.

SENIOREN
Na het behalen van het kampioenschap in het vorig seizoen in de Derde Klasse komt de hoofdmacht nu uit in de Tweede Klasse Noord.

Het Tweede seniorenteam van de Bulls speelt in de 4e klasse Zuid/Oost.

(het Kampioensteam seizoen 2016/2017)

De thuiswedstrijden van de senioren worden op zondag gespeeld, kick off 13:00 of 14:30 uur.
De jeugd speelt zijn wedstrijden op zaterdag. (voor meer informatie zie de agenda).
De wedstrijden worden zowel op de website als op Facebook aangekondigd.

DAMESRUGBY
Damesrugby kan zich verheugen op een groeiende belangstelling.
Op het Wendelgoor wordt op dinsdag en vrijdag tussen 20.00 en 21.00 uur door zo’n 10 dames recreatief rugby gespeeld.

Heb je zin om een keer mee te trainen, kom gerust langs !

RUGBYGOLF
Een nieuwe ontwikkeling bij The Big Bulls is de mogelijkheid tot “sportief vergaderen”.

Als bedrijf of instelling boek je een arrangement bij de club waarbij een vergadering/overleg in het clubhuis kan worden gecombineerd met een sessie Rugbygolf.

Zoals de naam al zegt is dit een mix van rugby en golf. Net als in de golfsport is het de bedoeling dat de bal in zo min mogelijk slagen, of in dit geval schoten én worpen, in de hole komt. De ovale vorm van de bal vormt hierin al de eerste hindernis.

Samen sporten
Samen sporten versterkt het teamgevoel. Elk team heeft af en toe een stevige prikkel, bijsturing of gewoon een uitdagende en spannende dag nodig. Doel kan zijn een team bewuster te maken van elkaars kwaliteiten en vaardigheden. Bovendien vermindert sporten stress en verbetert het de productiviteit. The Big Bulls gelooft er in dat dit de prestaties als compleet team ten goede komt.

Arrangementen
Bij The Big Bulls zijn verschillende arrangementen te boeken; vergaderen in combinatie met een pot Rugbygolf al dan niet aangevuld met een stevige lunch.

Geïnteresseerd?

Big Bulls-voorzitter Koos van der Rijst heeft alle informatie. Hij is te bereiken op 06 2280 2510 of via info@rcbigbulls.nl

BOOTCAMP
Aanvullend op de rugbysport wordt er elke dinsdag een Bootcamp georganiseerd, een aanvullende training voor de spelers. Ook als niet-rugbyer kan je hier wekelijks aan deelnemen; rugby-ervaring is niet vereist. De Bootcamp op Het Wendelgoor start elke dinsdag om 20.00 uur.

Voor meer informatie bel: 06-54244863 of 074-2667037 of mail: info@rcbigbulls.nl