Rugby is een prachtige teamsport waarin plezier, vriendschap, discipline en sportiviteit centraal staan. Het is een fysieke sport waarin lichamelijk contact veelvuldig voorkomt en zelfs een onmisbaar onderdeel is van het spel.
De sport doet een groot beroep op techniek, balvaardigheid, snelheid, conditie, durf, doorzettings-vermogen en sociale vaardigheden en is geschikt voor alle kinderen, groot of klein, sterk of snel, zowel voor jongens als voor meisjes.

The Big Bulls heeft ruimte voor nieuwe jeugdspelers in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Daarom is september de eerste kennismakingsmaand met een aantal activiteiten waarin je de rugbyport kunt ervaren. Deze activiteiten zijn bestemd voor jongens en meiden in de leeftijd van 8 tot 13 jaar.

DEKSELSE RUGBY AVONDEN
31 augustus beginnen we met de Dekselse Rugby Avonden in Almelo.
Op vijf achtereenvolgende donderdagavonden wordt er op het veld naast Restaurant Deksels aan de Ootmarsumsestraat een rugbyclinic georganiseerd.
Op deze trainingen maak je onder leiding van ervaren rugbytrainers kennis met de rugbysport. Deelname is gratis en verplicht je tot niets.
Om mee te kunnen doen neem je een paar noppenschoenen en stevige sportkleding mee. Je kan op elk moment besluiten om mee te doen.
Heb je drie of meer clinics gevolgd dan ontvang je een rugbycertificaat!

BEN JE TOE AAN WAT ANDERS?
KOM RUGBYEN BIJ THE BIG BULLS!
Eerst aanvullende informatie nodig?
Stuur een mail naar jeugd@rcbigbulls.nl of bel Peter 0653278201