shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

NIEUWSBRIEF MBT COVID-19 VIRUS

Beste rugbyvrienden.

02-04-20 – Het Coronavirus is gespreksonderwerp van de dag en het ziet er naar uit dat het nog wel even aanhoudt. Inmiddels hebben we er allemaal op een of andere manier mee te maken.

Al is het maar dat we ons sociaal en sportief niet meer in clubverband kunnen uitleven op ons Wendelgoor.In dit Bulletin zetten we opnieuw een aantal zaken op een rij.

COMPETITIE

Naar aanleiding van het verlengen van de corona-maatregelen heeft de Rugbybond besloten de competitie niet uit te spelen.

De huidige stand, zoals die ook op de Bulls-website is te vinden, is de eindstand. Dat betekent voor de Cubs (U14) van Twente Red (Bulls/ERC-combinatie) dat zij als eerste zijn geëindigd in de poule.

Dat is een knappe prestatie en zeker een felicitatie waard!

Het zal duidelijk zijn dat alle clubactiviteiten minimaal tot 28 april zijn afgelast; dus zijn er tot nader order ook geen trainingen.

Op social media zijn er diverse (rugby)trainingen en individuele challenges te vinden om fit te blijven.

Het idee van de dames om een online trainingsplan van voor de jeugd te maken is een mooi initiatief: https://www.facebook.com/BigBullsRugby/videos/2571858999807377/

BULLS 45 JAAR

Op 11 april bestaat de club 45 jaar. De festiviteiten zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld. De komst van Filton Abbey Wood uit Engeland is verplaatst naar de herfst.

Het is niet bedoeling om het jubileum geheel in stilte te laten passeren, online zijn er best mogelijkheden om er met zijn allen aandacht aan te besteden, maar de plannen hiervoor zijn nog in een pril stadium.

SEIZOENSAFSLUITING

De geplande datum voor de seizoenafsluiting blijft op de agenda staan.

Dus houdt zondag 7 juni vrij!

Als de ontwikkelingen van het corona-virus het toe laat maken we er dan een mooie rugbydag van met diverse wedstrijden en verkiezing van onder andere Bull- en Calf of theYear.

Natuurlijk volgen we hier de afgekondigde maatregelen van de regering en het RIVM.

GEVOLGEN VOOR DE CLUB

Het platleggen van de Bulls-activiteiten heeft zeker ook financiële gevolgen.

Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan het mislopen van de barinkomsten. Als club hebben we inmiddels aangeklopt bij het landelijk Noodloket voor Ondernemers dat ook voor sportverenigingen beschikbaar is.

Het Bestuur voorziet vooralsnog nog geen grote problemen; al is een groot feest altijd welkom ;-).

We wensen je veel sterkte in deze roerige tijd waarin een ieder door de crisis wordt geraakt.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.

Bestuur RC The Big Bulls

check voor meer nieuws onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BigBullsRugby/