shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

RUGBY EXPERIENCEDAY OP HET WENDELGOOR

VOOR JONGENS & MEIDEN, HEREN & DAMES MET LEF!

11 juni – Rugby is een prachtige teamsport waarin plezier, vriendschap, discipline en sportiviteit centraal staan. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is rugby voor alle type mensen. Of je nou groot, klein, dun, gespierd, fors, langzaam of snel bent, voor iedereen is er wel een passende positie op het rugbyveld! Rugby is in Nederland een snelgroeiende sport onder zowel jongens/meiden als heren en dames!

Bij onze sport mag je rennen, schoppen tegen de bal, met de bal gooien, tackelen en beuken. Je kan je er helemaal in uitleven! Na het sporten is er tijd voor de verdiende ontspanning en is er vaak veel gezelligheid op de club.

Om mensen de kans te geven deze geweldig sport te ervaren en om kennis te maken met onze vereniging organiseert Rugbyclub the Big Bulls voor de volgende categorieën een Experience Day!

Jongens in de leeftijdscategorie  16 t/m 18 jaar

Mannen in de leeftijdscategorie  19 t/m 25+

Meiden van 17+ en Vrouwen

(Ben je jonger dan 16 maar wil je graag eens komen kijken? Niet getreurd: via jeugd@rcbigbulls.nl of op de jeugdpagina’s van de website kan er informatie verkregen worden over een soortgelijke Experience day die nog gehouden zal worden. )

ZATERDAG 30 JUNI; DE RUGBY EXPERIENCE DAY!

Waar: Badweg 24, Almelo

Wanneer: zaterdag 30 juni

Hoe laat: van 13.30 t/m 16.00

Wat gaan we doen: Experience Rugby!!!