shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

RUGBYCLUB THE BIG BULLS BREIDT UIT

Persbericht 10 juli – Rugbyclub The Big Bulls gaat groeien. Met deze doelstelling gaat de vereniging uit Almelo het nieuwe seizoen in.

De afgelopen jaren heeft de club veel van zijn energie gestoken in de bouw van het clubhuis op Het Wendelgoor.

Dit zit, samen met het vervangen van de lichtinstallatie in de afrondingsfase. De officiële opening van de accommodatie is op zaterdag 1 september.

Nu is er alle aandacht voor de ledengroei. De club heeft nu 220 leden. De uitbreiding van het ledenaantal moet komen uit het toevoegen van nieuwe categorieën.

De eerste aanzet is daarvoor gegeven.

GUPPEN

Aanstaande zaterdag wordt op Het Wendelgoor de derde kinderrugby-dag georganiseerd.

Tot nu toe hanteerde de club de leeftijd van 8 jaar als ondergrens, maar die is nu verlaagd.

Kinderen in de leeftijd van vijf tot acht jaar, zogenaamde Guppen, kunnen vanaf 10.30 uur vrijblijvend kennismaken met deze stoere sport.

De eerste twee bijeenkomsten leverden al meer dan tien jeugdige enthousiastelingen op. Na afloop ontvangen de jongens en meiden een rugbydiploma.

DAMESRUGBY

De Experience Day van 29 juni leverde een groot aantal dames van 17 jaar en ouder op die willen gaan rugbyen..

Dat is de aanleiding om serieus werk te maken van de vorming van een damesselectie. Femke van de Sigtenhorst gaat als trainer/coach na de vakantie de trainingen verzorgen.

DEKSELSE RUGBYAVONDEN

Net als vorig jaar brengen de Bulls de rugbysport naar het centrum van Almelo.

Naast restaurant Deksels aan de Ootmarsumsestraat worden vanaf 23 augustus tot eind september iedere donderdagavond kennismakingsavonden georganiseerd voor jongens en meiden tot 12 jaar. Vorig jaar leverde dit een tiental jeugdleden op.