shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

SEIZOENSFINALE EEN ZONNIG TREFFEN MET RUGBYVRIENDEN.

12 juni 2017 – De seizoensfinale deze zondag begon met een wedstrijd tussen de jeugdspelers van de Cubs, juniors en Colts. De vorderingen die de spelers het afgelopen sizoen hebben gemaakt waren in dit aantrekkelijke duel duidelijk te zien.

De jongste jeugd introduceerden op de laatse rugbydag van het seizoen in de jaarlijkse wedstrijd Piep tegen Stok een nieuwe rugbyvariant waar de oudjes niets tegen in te brengen hadden. De TBM-ers zetten met een verassende kicktechniek de oude rotten mooi te kijk en wonnen de wedstrijd overtuigend met 3-1.

In de daaropvolgende strijd tussen vaders en dochters begonnen de vaders overtuigend, maar gaandeweg kregen de dochters de mannen toch onder de duim.

Het slotstuk tussen Jong en Oud leverde een aantrekkelijke rugbypot op met vele tries. Voor het eerst sinds jaren won Oud het duel (41-29).

Direct na de wedstrijden nam Frank Weghorst namens de Technische Commissie het woord. Hij bedankte  Andre Bakker en Harold Hubbelmeijer voor hun jarenlange inzet als jeugdtrainers bij de club.

Traditioneel worden na de wedstrijden ook de Bull Of The Year bekend gemaakt.Richard en Bert doen dit jaarlijkse op onnavolgbare wijze.

Vier senioren zijn genomineerdvoor Bull Of The Year: Daan Nijkamp, Wouter Izaks, Bert Dekker en Mathijs de Jong De eervolle titel ging naar Bert Dekker, die en passant samen met zijn vriendin zijn ballroomdance-kwaliteiten toonde.

De titel Calf Of The Year kende ook vier genomineerden: Tygo Spekreijde (colt), Maike Bussing (junior), Adriano Kamps (cubs) en Noél Maat (mini). Maike Bussing werd uitgeroepen tot Calf Of The Year 2017 en mocht de daarbijbehorende versierselen ontvangen.

Koen Voogt kreeg de titel Buurman Of The Year, vanwege zijn inzet voor de club en de behaalde successen met de Colts.

Meer foto’s zijn te vinden op de facebookpagina.