shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Big, small, tiny or tall. Rugby is for all!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Rugby is voor iedereen en voor elk type hebben we wel een rol in ons team. Conditie en sportervaring is geen vereiste, soms wel mooi meegenomen.

Big Bulls Damesteam

In augustus 2018 hebben een paar dames het geweldige idee gehad om een dames team te starten. Sommige dames speelden al af en toe mee met de heren.

Met een kleine groep zijn de trainingen gestart maar het enthousiasme werkt aanstekelijk; op dit moment trainen wekelijks soms meer dan twintig meiden op Het Wendelgoor. De teller van ingeschreven dames speelsters staat aankomend seizoen zelfs op 30+.

De groei die we doormaken en blijven doormaken is geweldig, maar we zijn altijd nog op zoek naar nieuwe enthousiaste dames. Hoe mooi zou het zijn om een tweede dames team erbij te hebben?

Bij ons is iedereen welkom en dat is het mooie aan de sport. De kleinste is net over de 1.50cm en de grootste gaat richting de 1 meter 90. In ons team hebben we alle soorten & maten en is er voor iedereen een plekje.

Op het veld

Iedere dinsdag & vrijdag avond van 20:00 tot 21:30 zijn onze trainingen. Die worden georganiseerd door Femke van den Sigtenhorst (meer dan 10 jaar rugby ervaring en nog steeds speelster bij rc Big bulls) & door Mathijs de Jong (meer dan 14 jaar rugby ervaring & zeer ervaren trainer)

Ons team staat voor gezelligheid en positiviteit maar we willen ook graag het onderste uit de kan halen. Vorig jaar was het eerste jaar dat we competitie speelden en een leerjaar. Aankomend jaar hebben we als team besloten om te gaan groeien in ons spel, toewijding en in fitter worden.

VROUWEN AAN DE BAL!

Altijd al een keer de stoute rugbyschoenen aan willen trekken? Kom dan vrijblijvend een paar keer met ons meetrainen en ervaar het plezier in de...
Read More