shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

STEUN DE CLUB! DOE MEE AAN DE RABO CLUBKAS CAMPAGNE.

RABO CLUBKAS CAMPAGNE. JOUW STEM IS GELD WAARD!
Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 175.000,- beschikbaar! Ook The Big Bulls doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!
STEMMEN
Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €175.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. The Big Bulls ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
OPROEP AAN ALLE KLANTEN
Het is voor de Bulls belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de inrichting van ons prachtige nieuwe clubhuis. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan The Big Bulls tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.
Bedankt voor jouw steun!
Vriendelijke rugbygroet,
RC The Big Bulls