shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

tafel1

Tafel 27 December 2013

Mevrouw de voorzitter was goed gemutst en getooid met een kroontje op de 27 december 2013. Wat wil je met de aandacht van 21 man en met een aantal hamer klappen ook nog te temmen. Was het alweer de 126ste Waarin zij die naar de hemelen zijn vertrokken, om de meest uiteenlopende redenen, worden herdacht op de middenstip met een vuurpijl en The Goldmine.
tafel1
tafel2

De duim ging naar Frank omdat Edwin zijn vriend is en zij samen in Pontypool tot hun grote verbazing in een pub fight terecht kwamen. In hun hoekje bevochtigeden de fossielen en Matthieu hun lippen met whisky onder het toezingen van Leo’s lijflied.De Maaskantjes hadden zich verdeeld over de tafel en waren meer dan goed te pas ook een van hen was goed gemutst.

Een opmerking over het seizoen 2013-2014 van de Bulls, dat het namelijk nu al het beste jaar uit de clubgeschiedenis is. Het eerste vier op kop een tweede dat zijn wedstrijden speelt met elan en een groeiende jeugd afdeling. Het was nog nooit zo succesvol in de club. Voor al die mensen die dit mogelijk maken namen Willeke, Koos en Martin J. een warm applaus in ontvangst.

André, Gerald , Barrie, Harold, Maarten en Marinus smulden van al het culinaire dat, voor de zoveelste keer, door de interim hapjes man Fred ter tafel was gezet. Rob de V en Dirk verwenden de tafel leden bijna een happy end.

Het was weer goed toefen aan de tafel. Over twee maand zal mevrouw de voorzitter de hamer overdragen aan een man, dat is zeker.
bijeenkomst van de tafel, ja dat was het, de afsluiting van het tafeljaar.