shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

P1240047

Tafel avond 28-03-2014.

Ten einde raad stelde hij voor om de vergadering van achteren naar voren af te werken om zo doende een revolutie in de kiem te smoren. Om klokslag kwart over negen werd de vergadering gesloten om vervolgens met de 2de rondvraag te beginnen. Een aantal tafelleden wist te melden dat ze nog niet precies wisten hoe er gereageerd zo worden in de eerste.  Er kwamen wat colts vragen, vanwege de anarchie, of ze mochten aanschuiven en mee eten van de gezonde houten spiesjes die de culinair en logistiek medewerker Martin voor ons op tafel had getoverd.  Deze bestonden, vrolijk versierd met allerhande gekleurde franjes, uit fruit met steevast aan het eind een knakworstje. Wij hadden ons verheugd op gehaktballen met saté saus, frikadellen gedoopt in mayonaise, uitgebakken spek met de randjes er nog aan. Een beetje teleurgesteld werd er van de spiesjes geknabbeld. “Als ik moet afvallen dan jullie ook”was het weerwoord van Martin.

Bij de 1ste rondvraag kwamen de tongen los –De laatste vrijdag 27 juni een avond mogelijk met de lady’s opgevrolijkt door Sietze die ons zou dompelen in de wereld van de shakes. – Een whisky proeverij met niemand minder Leo de Wind. Pauze, hè lekker even tijd  om bij te praten. Uiteraard af en toe een kannetje en wat verdwaalde vazen Engels bier. Of de hapjes man ook humor heeft, reken maar van yes. Daar waren ze dan, gefrituurde kaashapjes, kipstukjes, gehaktballetjes, kaas stukjes [zonder vlaggetjes] in een over lekkere saus. Punt 8 van de agenda Edwin’s mop een tweetal trane en dijen kletsers van de eerste orde. Punt 7. Het reglement. Direct afgehamerd omdat er geen reglement voor handen is. Men wil hier serieus over meedenken of zich hier onderhavig aan maken maar dat moet er wel zijn. Pauze. Punt 6. Koos blikt terug op het kampioenschap. “Het was een prachtig jaar” Punt 5. Spelen we mee met een tafel beach team op ons eigen beach toernooi.

Ja. Punt 4 n 3. Komt helaas te vervallen. Punt 2. Bericht van Bert. Achie leest uit het werk van Bert eerst in het Turks waarna de vertaling. Het gaat goed met Bert. Hij staat droog en sociale media, nou ja dat weten we ligt volledig plat in Turkije. Punt 1. Mededelingen:  Jan, Toetje en André hebben zich afgemeld. Edwin zal de tafel van de 25ste april voorzitten. Interim opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.