shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Tafelavond 24 januari 2014

Tafelgenoten,

Voor diegenen die er niet waren of er wel waren en het niet meer weten, bij deze een verslagje van de tafelavond 24 januari 2014.

* In het legergroen marcheerden wij 2 rondjes om het veld.
* De Gast aan tafel was Thom, neefje van Bert, die 22 lentes werd, daarmee bijna ieders zoon kon zijn, en om middernacht hartelijk werd toegezongen.
* Harold is weer Opa geworden, nu van Joshua en Fred werd dinsdag 51 jaar. * In de ban van de Ring. De eerste ringen zijn klaar en prachtig. Matthieu neemt de maat van de mensen die een Ring besteld hebben.
* Sjef vind het tijd dat het onderwerp Jasjes weer ter tafel komt en hij showde er een vijftal. Een fatsoenlijke kleur kost €100 en een witte de helft.
* Op 31 januari zijn de Sportverkiezingen Almelo. Het Xperience Day team is genomineerd voor beste project 2013. Het zou fijn zijn als de tribune vol zit met Bulls om hen te steunen. Verzamelen om 19.20 voor de IISPA. Komt allen! Gratis bier!” aldus Koos.
* Cees vertelt waarom hij geen uniform (aan)heeft. Skitterend jongensboekverhaal.
* Frank deelt De Duim uit aan Koos.
* Uit het hart
Natuurlijk was voorgaande alleen maar bijzaak op de tafelavond, want het belangrijkste was Rooie Bert, die een half jaar inTurkije gaat bivakkeren. Men verhaalde onze Bert op de diepste gevoelens met als hoogtepunt en klassieke ABC van de Buurman als zijn alter ego Cor. Dit terwijl Edwin’s hoofdeksel werd omgebouwd tot Boney M. helm.
* Uit het hart part 2
Bert gaat brandschoon naar Adana want hij werd getrakteerd op een ‘traditionele’ hammam door een aantal mysterieuze Oosterse Schonen. (Jazeker, Twente is ook in het Oost’n)
* Bij de rondvraag deelt Bert wat kopietjes uit met details van de missie. Deze zijn te vinden in de koffer van de voorzitter, die inmiddels loodzwaar is geworden. Dank aan de schoonmaker van de avond die het zware reng wel voor de voorzitter wilde meeslepen.

* Speciale dank ging en gaat uit naar de man die de hele avond aan het werk was om ons te voorzien van heerlijk pittige Adana kebab en de zaligste lamskoteletjes ter wereld; Pappa Eskitark!

Het was weer beregezellig met een lach en een traan, kortom zoals een tafelavond hoort te zijn. Met een heel klein beetje pijn in het hart nemen wij volgende maand afscheid.

Ahmet de Hapjesman en Willeke, mevrouw de voorzitter

Ps. Tot vrijdag bij de IISPA en laat de lobby nu maar beginnen.