shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Tafelavond 24 mei 2013

Geachte Tafelheren,

Voor de mensen die er niet bij waren gisteravond en voor diegenen die er wel waren, maar het niet meer weten volgt een verslagje van de Tafelavond van 24 mei 2013.
* Jan Smit was gast aan tafel.
* Bakker heeft steeds meer problemen met autoriteit (aangespoord door Matthieu) en was hierdoor hoofdsponsor van de boetepot à € 32,96.
* Maarten kreeg De Duim van Ahmet.
* De Tafel doet mee aan het Big Bulls Beachtoernooi op 2 juni om 11.00 uur onder de naam “Gratis bier op veld 1”. Marinus heeft oude lullen beachshirts en bij aankomst wordt hierover een colbertje gedragen.
* Behalve Sjef maakte niemand bezwaar om mee te spelen met Piep- Stok op 9 juni om 12.00 uur.
* De verhalen van Harwich begonnen al op de boot. Cees heeft zowel Harry al Fred naar bed gebracht en dat kunnen niet veel mensen zeggen. Marinus mocht in zijn spijkerbroek de Pub niet in, maar in zijn onderbroek wel. Verder werd vastgesteld dat de dames en heren uit Engeland graag in de blote kont lopen. Gerard Buursink heeft nog contact met Harwich.
* Rob Maas is voorgedragen als Aspirant Tafellid. Bij zoveel Maasen voelde de tafel zich ongemakkelijk tenzij er een speciaal MAASKANTJE komt aan de rechterzijde.
* Matthieu wil graag een plaatje. Geduld is een schone zaak. De tafelring duurt nog even.
* De rondvraag leverde nog een goed idee op. Men wil graag een ‘tafelkleedje’. Een soort uniform voor de tafelleden. Er wordt gedacht aan een colbertje.

De laatste tafel van het seizoen is openbaar, op de club en op 28 juni. Vrouwen en volwassen kinderen zijn van harte welkom. Zwemkleding is niet verplicht. Hans O. is hiervoor uitgenodigd, maar heeft nog niet gereageerd. Meer informatie volgt.

Tot vrijdag, bij het BBB-toernooi, Oud-Jong en op 28 juni bij de tafel.

Met vriendelijke groet,

Mede namens Ahmet De Hapjesman
Willeke, Mevrouw de voorzitter.