shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Broek beker finale

Hij is weer terug December 2013

Na een strak georganiseerde zoektocht door het pand van de familie Bakker uit Albergen is de legendarische broek van onze voorzitter terug gevonden. De broek heeft grote historische waarde voor de Bulls. Het verhaal gaat dat tijdens de eerste bekerfinale van de Bulls, de Winger Speedy Bakker, in een zwarte broek aan de wedstrijd zou beginnen. U kent ons trainerssquad en hun strakke regels: er wordt geen wedstrijd gespeeld door een speler wanneer die niet in het originele Bulls tenue is gekleed, en zeker geen BEKERWEDSTRIJD op het hoofdveld van het NRCA.

Broek beker finale

Winger Bakker dus naar de kant. Natuurlijk gokte onze voorzitter op een plaats bij de Bulls-15 en had zijn tas meegenomen. Gevolg, Winger Speedy Bakker leende de witgewassen en strak gestreken broek van de voorzitter.

 

De Bulls verloren deze finale maar scoorde toch één try, door Winger Bakker in de broek, ja,… van uw voorzitter. Na deze geweldige finale is de broek, door inzet van onze ref Marinus, voorzien van alle handtekeningen van het Nederlands team, die na de bekerwedstrijd tegen het de Poolse IV speelde.

Tijdens de verhuizing van de Bakkers van de stad Almelo naar het dorp Albergen is de broek zoekgeraakt en op 1 december, dit jaar, terug gevonden.

Komende Nieuwjaars receptie zal de broek tegen opbod verkocht gaan worden en de opbrengst komt ten goede aan ons nieuwe clubhuis.

Wordt vervolgd….

P.S de voorzitter is herkenbaar aan de zwarte broek op het veld…