shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

tafel_06__rugby_een_dynamsche_sport_site

Unaniem nieuwe captain en hapjesman.

tafel_06__rugby_een_dynamsche_sport_site
tafel_06_werken_aan_het_kamoioenschap

De verkiezing was een kwestie van twee a20tjes invullen. Één voor de hapjesman en één voor de nieuwe tafel captain. Mac.Hub die in de kiescommissie zat wist te melden dat er nog nooit zo unaniem was gestemd en dat er dit keer geen enkelen vorm van fraude was te bespeuren. Als hapjesman werd het kersverse tafellid Bert gekozen, hij bezit nog geen officiële nickname. Tafelcaptain 2009-2010 werd Toet evenals de hapjesman, volgens Machub unaniem gekozen. Beide heren waren dat ook (blij) verrast en moesten alle emoties verwerken met een paar kannetjes.
tafel_06_felicitaties
tafel_06_hapjesman

De krak kwis werd uiteindelijk gewonnen door MacHub en no.9/flanker. Beiden scoorden over vier ronden quizzen 160 punten.
tafel_06_de_ene_nerd_site
taels_06_die_andere_nerd

Na de overdracht bedankte Toet Tornado voor zijn unieke captainschap omdat hij zowel de uitnodiging, de agenda en de bijeenkomsten in foenetisch plat had laten verlopen. Toet waarschuwde een ieder dat hier een eind aan zou komen en we moesten de borst(en) maar nat maken want het er zou een nieuwe wind gaan waaien en dat zonder de aanwezigheid van ?.
tafel_06_oud_captain_dsc01166
tafel_06_overdracht

Het was weer prima toeven aan de tafel en samen met de selectie genoten we van kannetjes á € 5,00. Dit hadden we te danken aan de skitterende overwinning op Hengelo. Is het nog laat geworden?

tafel_06_overzicht_tafel