shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Wedstrijdverslag ARC 2 – Big Bulls 2 (Oktober 2014)

Amstelveen 2 vs Big Bulls 2 60-3

 

De wedstrijd begon sterk ondanks de zenuwen van het team wisten we toch de eerste 14 minuten een try tegen tehouden. Na de eerste tegenslag wisten de bulls hun slag te slaan zo gingen wij rugby spelen op hun helft en kregen we een panelty in hun 22 meter gebied. Deze penalty werd goed gebruikt voor een penalty kick door bas en wist zo de eerste 3 punten voor ons te scoren.

De wedstrijd werd vervolgt en de verdedeging van de bullers viel de amstelveners nog vies tegen.

Door de goede pressie van de bulls werden de amstelveners onder druk gezet en werden er veel foutjes gemaakt dit heeft de bulls toch nog een paar try’s om de oren bespaart en werd de rust stand 19-3

Begin van de twede helft werd het wat zwaarder voor de bulls iedereen werd een beetje moe. het duurde niet lang en leroy werd gebleseert en daarvoor kwam alexander er in. Alexander werd op de twederij gezet en toen ging flip als flanker verder. Na 10 a 20 minuten werden de wissels toegepast en zo kwam niels er in voor gerald en  werd mathijs wat later vervangen door sjors op de scrumhalf en kwam frank er in op de wing. Het verschil tussen de bulls en amstelveen werd steeds groter en kwamer er steeds meer try’s voor amstelveen niet te min werd er een eind stand van 60-3 neergezet.