shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

WERKGEVERS GEZOCHT VOOR DE HARDE LEERSCHOOL

Goed nieuws!

The Big Bulls is in samenwerking met de gemeente Almelo en de Harde Leerschool druk bezig om het Harde Leerschool Almelo-programma te organiseren op ons mooie sportcomplex Het Wendelgoor.

Per 1 april 2019 gaat de Harde Leerschool Almelo van start.

Wij willen door middel van een 8 weken durend intensief programma mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen.

Hierbij kunnen we de hulp van werkgevers goed gebruiken. Wij zoeken namelijk voor de deelnemers een werkplek of een werkplek waar ze een beroepsopleiding (= leerwerkplek) kunnen volgen.

De Ondersteuning van lokale en regionale werkgevers maken dit programma uniek.

Ken jij een werkgever of je eigen werkgever  waarvan jij denkt dat hij wel wil meewerken om de deelnemers een werkplek of leerwerkplek aan te bieden? Geef dit dan door aan André Dijkman (andre.dijkman@kpnmail.nl) . André zorgt er voor dat de betreffende werkgever dan een uitnodiging krijgt.

De Harde Leerschool Almelo nodigt de werkgevers uit om aan te sluiten en bijeen te komen op dinsdag 12 maart van 16.00 – 18.00 bij de Big Bulls.

Deze bijeenkomst is erop gericht de aanwezigen te informeren over De Harde Leerschool Almelo. Wellicht al iets over gehoord, maar wat is De Harde Leerschool eigenlijk en wat houdt het programma in? Wat gaat er op u af komen? Hoe ziet het profiel van deelnemende jongeren eruit? Op veel vragen wordt een informele wijze antwoord gegeven.

16.00 – 16.15             Inloop en welkom heten werkgevers en genodigden

16.15 – 17.00             Presentatie Harde Leerschool

17.00 – 17.30             Ervaringsdeskundigen aan het woord; topsporter en coach Dirk Danen

en succesvolle deelnemers aan het programma.

17.30 – 18.00             Drankjes, hapje, dankwoord en afsluiting

Heb jij of je werkgever al vragen, geen probleem. Neem dan gerust contact op met Ed Oskam, de programmamanager van de Harde Leerschool Almelo

Programmamanager

Ed Oskam

06-19919377

(www.dehardeleerschool.nl)

Alvast hartelijk bedankt voor het meedenken en het aanmelden van jouw of andere werkgevers.