shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

BEZOEK COMMISSARIS VAN DE KONING EEN SUCCES!

Het bezoek dat Gedeputeerde Staten van Overijssel op 27 september aan The Big Bulls heeft gebracht is een succes geworden. Met dit bezoek kwam de Provincie de belofte na die het bij de prijsuitreiking van “Amateursportvereniging van 2015” in januari heeft gedaan.
De Commissaris van de Koning van Overijssel, drs. Ank Bijleveld-Schouten maakte met haar bezoek gebruik van de uitnodiging de eerste tegel in het nieuwe clubhuis te plaatsen.

cvk1en2

SPORTIEF VERGADEREN

De dag startte al vroeg met een besloten vergadering van het Bestuur van de Provincie in het huidige clubhuis.  De Provincie kreeg daarmee de primeur; het is de eerste organisatie die gebruikt maakt van het door de vereniging opgezette arrangement van “sportief vergaderen”, een combinatie van vergaderen, lunchen en sportief bezig zijn in de vorm van Rugbygolf. Ondertussen vond er op het veld een rugbyclinic plaats voor scholieren van de Telgenborch die de clinic enthousiast afsloten met een pot rugby

RUGBYGOLF

Aan het eind van de ochtend voegden zich wethouders uit Almelo en Wierden zich bij het gezelschap.Niet om te vergaderen, wel om samen met de scholieren van Telgenborch te gaan rugbygolfen.Zowel bestuurders als scholieren waagden zich enthousiast aan de nieuwe vorm van rugby, al stond Ank Bijleveld erop dat er ook een scrum werd geformeerd! Voor de aanwezige media natuurlijk een perfect fotoshoot-moment.

cvk3en4

EERSTE TEGEL

Terwijl Deksels een heerlijke lunch voorbereidde plaatste de Commissaris de eerste tegel in het nieuwe clubhuis als afsluiting van de Tegelaktie die al met al een kleine 15.000€ voor de club heeft opgebracht.

INFORMATIEVE LUNCH

Tijdens de lunch in het nieuwe clubhuis hield voorzitter Koos van der Rijst een enthousiast betoog over de ontwikkelingen van de club met al kansen en knelpunten die de club daarin tegenkomt. Jelle Brinks van het Sportbedrijf Almelo ging daarna in op de verbreding van het aanbod bij de Bulls en de maatschappelijke betrokkenheid die daarbij aan de dag wordt gelegd.

BOUW CLUBHUIS

Laatste gespreksonderwerp betrof de bouw van het nieuwe clubhuis. Ons wel bekend dat het gaat met veelal hergebruik van materialen, inzet van vrijwilligers, energiezuinig en zonder subsidie.

cvk5en6

Ook het nog niet toewijzen van een renteloze lening door de Gemeente om de bouw te kunnen versnellen bracht Koos onder de aandacht. Waarop de Commissaris te midden van de aanwezigen de Almelose wethouder nadrukkelijk uitnodigde om de club hierin voort te helpen.

In haar slotwoord liet Ank Bijleveld zich lovend uit over de Bulls en de activiteiten die worden ontwikkeld. Het bezoek werd tegen twee uur ’s middags afgerond.