shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Big Bulls Beach Rugby Toernooi 2012

In de eerste wedstrijd stonden de Kataklap Beachfaggy’s en de Navelplukkers klaar om elkaar te laten zien we het beste was. De eerste minuten moest iedereen nog een beetje wakker en warm worden, maar zodra ze op stoom kwamen werden de tackles harder en werd het steeds feller.
Na het laatste fluitsignaal konden er bonuspunten verdient worden door de krachten te meten met een potje touwtrekken.
Na de wedstrijd was er de mogelijkheid om een heerlijke smoothie te halen! Bijzonder was dat hoe langer je wachtte, hoe lekkerder ze werden. Met een vitaminebom langs de zijlijn was het ook genieten van de overige wedstrijden. De Oad söövad waren erg sterk en al snel de favoriet van het toernooi. Ook Hol’m in de boks was erg gedreven en dit was voor elk team dus ook een moeilijke tegenstander. Maar na de eerste speelronde was alles nog mogelijk. Tijdens de tweede speelronde speelde de vermoeidheid en blessures bij iedereen een steeds grotere rol. Na het laatste fluitsignaal tussen de Beachfaggy’s en de Oad söövad konden we ons gaan begeven naar de prijsuitreiking. De uitslagen waren:
1ste Oad söövad
2de de Kataklap Beachfaggy’s
3de de Navelplukkers
4de Hol’m in de Boks
Nu was het tijd voor een warme douche en een koude Corona. Al met al was het een zeer geslaagde en mooie dag vol van sportiviteit en gezelligheid. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op de inzet van andere teams rekenen om dit toernooi tot een goed einde te brengen.