RUGBY EEN MANNENSPORT? WAT EEN ONZIN. GROOT, KLEIN, DIK, DUN, VERLEGEN OF EEN GROTE MOND; VOOR IEDEREEN IS ER EEN POSITIE OP HET VELD, PASSEND BIJ JOUW UNIEKE EIGENSCHAPPEN. DAT – NAAST SPORTIVITEIT EN RESPECT – MAAKT RUGBY DE MEEST TOEGANKELIJKE SPORT TER WERELD. ZOWEL VOOR MANNEN ALS VROUWEN. EEN RUGBYTEAM BESTAAT UIT 15 SPEELSTERS. HET DOEL IS OM EEN ‘TRY’ TE SCOREN DOOR DE BAL OVER DE ‘TRY-LIJN’ TE DRUKKEN. HET AANVALLENDE TEAM PROBEERT DIT MET EEN COMBINATIE VAN SNELHEID EN KRACHT VOOR ELKAAR TE KRIJGEN.

MUD/MAUL/MASCARA

ACT LIKE A LADY
PLAY LIKE A BEAST

DAMES RUGBY

In augustus 2018 hadden een paar dames het geweldige idee om een dames team te starten. Sommige dames speelden al af en toe mee met de heren. Met een kleine groep zijn de trainingen gestart maar het enthousiasme werkt aanstekelijk; op dit moment trainen wekelijks soms meer dan twintig meiden op Het Wendelgoor.

De groei die we doormaken en blijven doormaken is geweldig, maar we zijn altijd nog op zoek naar nieuwe enthousiaste dames. Bij ons is iedereen welkom en dat is het mooie aan de sport. In ons team hebben we alle soorten & maten en is er voor iedereen een plekje.

DOE EEN
KEERTJE
MEE

Wil je een keertje meedoen? Meld je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking
tijdens een training bij Big Bulls! Wij nemen dan contact met je op om een datum af te spreken en je verder alles uit te leggen over rugby bij The Big Bulls in Almelo

JOIN US AT
WEMBLEYGOOR

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Rugby is voor iedereen. Conditie en sportervaring is geen vereiste, soms wel mooi meegenomen.