ALL OUT
ALL MATCH
ALL SEASON

ALTIJ AL EEN RUGBY WILLEN SPELEN OF INTERESSE? WAT LAAT JE! GROOT, KLEIN, DIK, DUN, VERLEGEN OF EEN GROTE MOND; VOOR IEDEREEN IS ER EEN POSITIE OP HET VELD, PASSEND BIJ JOUW UNIEKE EIGENSCHAPPEN. DAT – NAAST SPORTIVITEIT EN RESPECT – MAAKT RUGBY DE MEEST TOEGANKELIJKE SPORT TER WERELD. ZOWEL VOOR MANNEN ALS VROUWEN. EEN RUGBYTEAM BESTAAT UIT 15 SPEELSTERS. HET DOEL IS OM EEN ‘TRY’ TE SCOREN DOOR DE BAL OVER DE ‘TRY-LIJN’ TE DRUKKEN. HET AANVALLENDE TEAM PROBEERT DIT MET EEN COMBINATIE VAN SNELHEID EN KRACHT VOOR ELKAAR TE KRIJGEN.

INTEGRITY/PASSION/SOLIDARITY

PLAY HARD OR
DONT PLAY AT ALL

HEREN RUGBY

De hoofdmacht speelt dit seizoen in de Derde Klasse NoordOost.  Met een nieuwe trainer die dit seizoen is aangesteld, gaan we met volle vertrouwen het aankomde rugby jaar aan.

De groep heren wordt als maar groter en  blijft zich door ontwikkelen en dat is mooi om te zien. Toch zijn we altijd nog op zoek naar nieuwe enthousiaste heren die niet bang zijn om de beuk er in te zetten. Bij ons is iedereen welkom en dat is het mooie aan de sport. In ons team hebben we alle soorten & maten en is er voor iedereen een plekje.

DOE EEN
KEERTJE MEE

Wil je een keertje meedoen? Meld je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking
tijdens een training bij Big Bulls! Wij nemen dan contact met je op om een datum af te spreken en je verder alles uit te leggen over rugby bij The Big Bulls in Almelo.

JOIN US AT
WEMBLEYGOOR

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Rugby is voor iedereen. Conditie en sportervaring is geen vereiste, soms wel mooi meegenomen.