I PLAY RUGBY WHAT IS YOUR SUPERPOWER

RUGBY IS BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR JONGE KINDEREN, ZOWEL VOOR JONGENS ALS VOOR MEISJES. JONGE KINDEREN WILLEN GRAAG STOEIEN EN DAAR IS IN ONZE SPORT MEER DAN VOLDOENDE RUIMTE VOOR. DE SPORT KAN DOOR IEDEREEN BEOEFEND WORDEN, WANT HET KOMT NIET ALLEEN AAN OP KRACHT. BEN JE SNEL, BEWEEGLIJK, KLEIN EN BEHENDIG, DAN IS ER EEN PLEK VOOR JOU IN HET TEAM. BEN JE STERK, COMPACT EN NIET BANG OM TE TACKELEN DAN HEEFT HET TEAM JE OOK NODIG, WANT RUGBY SPEEL JE MET ELKAAR. JE MAAKT GEBRUIK VAN ELKAARS TALENTEN WAT LEIDT TOT EEN HECHT TEAMGEVOEL.

PLAY/RESPECT/FUN

VRIENDSCHAP
RESPECT EN
DISCIPLINE

KEERTJE MEEDOEN

Als club hechten we grote waarde aan omgangsvormen als vriendschap, discipline, eerlijk spel en respect zowel voor elkaar, als voor de tegenstander en de scheidsrechter. Van ouders verwachten we ook een respectvolle houding langs het veld, zoals de spelers aanmoedigen, enthousiast zijn voor het team en de kinderen belonen voor goed spel. Graag betrekken wij de ouders als vrijwilliger bij de jeugdteams en de club.

WAT KOST RUGBY

Guppen: €7,50 per maand
Turven: €7,50 per maand
Benjamins: €12,50 per maan
Mini’s: €15,00 per maand
Cubs: €17,00 per maand
Junioren: €17,00 per maand
Colts: €19,50 per maand

TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN

De trainingen vinden plaats op Het Wendelgoor aan de Badweg tussen Almelo en Wierden.

OVER DE RUGBYKLEDING

Het rugbyshirt wordt door de club per evenement in bruikleen gegeven. Een speler zorgt zelf voor een witte broek en Big Bulls-sokken. Deze zijn in het clubhuis te koop. Een gebitsbeschermer bij wedstrijden is verplicht, ook is deze op de club te verkrijgen. De wedstrijduitrusting wordt gecompleteerd met eigen rugby/voetbalschoenen.

INDELING VAN LEEFTIJDEN
Guppen Na 2018
Turven 2016
Benjamins 2014
Minis 2012
Cubs 2010
Junioren 2008
Colts 2006
SAMENWERKING MET ANDERE CLUBS

The Big Bulls werkt samen met drie andere verenigingen in de regio. Op dit moment nemen drie Twente jeugdselecties deel aan de nationale competitie.

DOE EEN
KEERTJE
MEE

Geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om vier weken lang kennis te maken met de rugbysport en de vereniging. De deelname aan trainingen is dan gratis. Meld je daarvoor aan via jeugd@rcbigbulls.nl, bel of app Koen (0641818780) of kom op donderdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur langs op Het Wendelgoor.

JOIN US AT
WEMBLEYGOOR

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Rugby is voor iedereen. Conditie en sportervaring is geen vereiste, soms wel mooi meegenomen.