shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Nieuwsbrief Januari 2011


Bestuur
Beste rugbyliefhebber,
Zondag 2 januari is het al zover. Vanaf 16:00 uur houden we onze Nieuwjaarsreceptie in het Big Bulls clubhuis. Een ieder is van harte welkom, wel of geen lid!
Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie wordt er een ludieke rugbywedstrijd gespeeld tussen ‘de Kniepertjes’ en ‘de Oliebollen’! De kick-off is om 13:00 uur.
Dus komt allen, maken we er onder het genot van een hapje en een drankje weer een gezellig feestje van!!
Het bestuur

Activiteitencommissie
Een spiksplinternieuw jaar ligt er weer voor ons. Het jaar 2011 belooft voor de Big Bulls een actief en sportief jaar te worden. Om jullie alvast een idee te geven wat er allemaal op de agenda van de Bulls staat:
* Après Ski Party * Sponsorloop * Big Bulls Beachrugby toernooi *
* Trip naar Hongarije * Visite van the Grasshoppers
…en nog veel meer! Hou dus je mail, de site én de Nieuwsbrief in de gaten om up-to-date te blijven.

Technische commissie
Van de Technische Commissie, THEECEE.
Jiehaa de scrumbok is er. En het past want er is nog steeds Bockbier op de tap.
Wat staat er nog op het verlanglijstje. Een scrumbok sjah, kost dat? Kijken voor kopen bij een andere club, stevig? Goed? Jep aanschaffen dus. Vorige wk dinsdag 7 dec. was t zover hij was binnen de Predator mean scrummage machine.
Samen met Woutertje en Ruben en Dieke en ik naar de zaak bij Martin want, daar was het afgeleverd, betekende 50kg de man want beestje weegt 200kg, maar gelukkig niet want Martin had een klein steekwagenheftruckje hup zo op de aanhanger en geen zere rug. Racen naar de club, dat leek zo omdat de aanhanger nogal slingerde, op de club genoeg sjouwers dus niemand had een zere rug van het tillen.
Vrijdag is Predator voor het eerst gebruikt. Nadat Ross me instrueerde “Johan train with 3’s en 4’s yes?” (ja “Roger”). En weg was Ross, helemaal verliefd op zijn Predator scrummage machine op de vrijdag training, de allereerste training met de nwe scrumbok met de eerste rij.
VZTC JoHan, JiHan

Senioren
Kijk voor de wedstrijdresultaten op de site.
Training
Overall the training has been of a high quality. This has been achieved with the help of Ruben, and Wouter how now also work as player’s representatives within the squad, giving feed back and suggestions on improvements. With the increased depth to the whole squad, we have been able to increase the amount of contact work we do in training despite our injury list.
A new aspect of training started at the beginning of December with delivery of our new scrumage sled; it is intended to focus intensely on scrumaging for the rest of the season. This focus is intending to improve the technique and work of the whole 8 man unit. This will build on the natural scrumaging talent we already have.
Top Try Scorer’s
1st Team: Nick, 8 tries 2nd Team: Kevin, 13 tries
Top Points Scorer’s
1st Team: Jelmer, 77 points (3 tries, 28 conversions, 2 penalties)
2nd Team: Kevin, 117 points = 13 tries, 26 conversions

Jeugd
Met het kerstfeest net achter de rug, richten we ons weer op het volgende: Nieuwjaar!
Zondag 2 januari is er de nieuwjaarsreceptie, voorafgegaan door een wedstrijd van de Knieperties (jeugd) tegen de Oliebollen (ouders) aangevuld met de Appelflappen (tafelleden). Kickoff van deze wedstrijd is ’s middags om 13.00. Komt allen kijken of meedoen!
Zaterdag 8 januari gaan we vanaf 11.00 uur met de jeugd (alleen van Almelo) zwemmen bij de Kolk in Wierden.
Gezamenlijke trainingen van de Cubs in januari: vrijdagavond 7 januari in Oldenzaal, 28 januari in Almelo.
De afgelopen tijd waren er nogal veel afgelastingen, dit krijgen wij ook vaak pas vlak van te voren te horen. Kijk dus, voor je naar een wedstrijd of training gaat, altijd even je mailbox na. Als het goed is worden deze wedstrijden allemaal ingehaald. Er kunnen dus veranderingen zijn in het rij/speelschema. Zolang het winterweer aanhoudt maken we op de donderdagavond gebruik van de gymzaal aan de Beverdamlaan nr. 9, van 18.30 tot 19.30 uur.
Krijg je geen mail mbt. de jeugd, maar wil je die wel ontvangen, geef dan je emailadres door aan Willemien: gw.de.jong@versatel.nl Vaak is de informatie ook te vinden op de website.

Tafel

Wat is nu eigenlijk de tafel? Die grote oude tafel midden in het clubhuis!
Met naamplaatjes van oud Bullers. De tafel is destijds in het leven geroepen door Hans en Cees. Zij vonden dat oud leden die niet meer op het veld actief zijn, betrokken moesten blijven bij de club. Gewoon gezellig wat babbelen, drinken, eten en wat oude Koeien/Stieren uit de sloot halen.
Kortom veel rugbyverhalen en natuurlijk ook de liederen in ere houden.
De tafel bestaat nu al een jaartje of 4/5 en er zijn al verschillende captains geweest. Deze worden overigens op een heel eerlijke wijze gekozen in 3 stemrondes. Elke captain doet het op zijn manier en wordt wel aangevuld door de rest. En er is ook altijd een hapjesman bij. Dit jaar zelfs een vrouwelijke!
We hebben zo’n 25 leden waarvan er meestal wel rond de 20 aanwezig zijn op de laatste vrijdag van de maand. Je kunt lid worden als je de 35 gepasseerd bent en ooit rugby hebt gespeeld bij de Bulls. Verder betaal je 70 euro voor een heel jaar, wat tegoeden komt als ondersteuning voor allerlei doelen in de club.
In december gaan we op donderdag bij elkaar zitten en het jaar weer overzien met een hapje en een drankje en wat pijlen.
Nu weet je waarom het de laatste vrijdag van de maand altijd zo gezellig is in het clubhuis! Als je er ook bij wilt komen meld je aan!
……………………….35+………………………….

Sponsorcommissie
Er zijn tot nu toe 4 nieuwe spandoek sponsoren te weten:
AANDAGT Reclame en Marketing – JONG & LAAN Accountants –
BLOEM goud & edelsmederij – Chinees Specialiteiten Restaurant INTERNATIONAL
De onderhandelingen met een nieuwe shirtsponsor zijn bijna rond, dan krijgen de Cubs ook eigen shirts!
Dan even aandacht voor het volgende: De Club van 100 moet weer eens onder de aandacht worden gebracht! In het nieuwe jaar horen jullie hier meer over!!!

Bar/keuken
Helaas, geen copy ontvangen…

Clubhuis/materialen
Helaas, geen copy ontvangen…

DE BIG BULLS NIEUWSBRIEF WORDT GESPONSORD DOOR
MAAS RECLAME PRODUCTIES ALMELO