shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

tafel_maart_41

Tafel Captain met Corrie spoorloos.

Tafel Captain met Corrie spoorloos.
Almelo correspondent Knie foto’s Teepie.

Het werd een heel bijzondere tafel bijeenkomst op vrijdag de 27ste maart. Nadat iedereen de training erop had zitten schoven we aan.

De vier afwezigen hebben een bizar samenzijn gemist. Het groeten met de verplichte hoofddeksels verliep nog wat stroefjes maar de opening van captain Toet en de rooie Hapjesman was verfrissend. We werden getrakteerd op een hoeveelheid Twentse hapjes. Haring uit het Twente kanaal, harde worst uit Holten, bak- en bloedlever worst uit Borne en erwtensoep uit Enschede. De Hapjesman dicteerde dat er elke tafel een thema hap geserveerd zou worden. Plakletter was degene die voor de komende bijeenkomst Pakistan aanwees op de verlichte wereld bol. Dat belooft wat. Toet onderbrak de vergadering omdat hij een mysterie gast op moest halen van het station in Wierden. Nadat de dampers uitgedampt waren verscheen er een Heer in een wit colbert en een reusachtige koffer. Het bleek Cor te zijn die via de C1000 Toet tegen het lijf was gelopen en had gehoord van de zoektocht naar zijn persoon. Omdat hij Corrie zijn vrouw ook had meegenomen was deze samen met Toet een kop koffie gaan drinken bij de uitspanning De Laatste Aanleg.

 

tafel_maart_41

Overige foto’s Klik hier.
Cor, die ondertussen een eigen touringcar bedrijf is gestart, nam ons mee naar 1981. In een kort verhaal dat hij extra lang had gemaakt beschreef hij haarfijn wat hij had meegemaakt met de Sporters van The Big Bulls en in mindere mate met de Sporters van de Aa. De trip naar Ermon met een T was voor hem en de club heel speciaal geweest, hij was van de ene verbazing in de andere gevallen. Af en toen nam hij een slokje Pernod zonder water, want als er water in moest dan hadden ze dat wel bij de fabriek gedaan. Daar in Ermon met een T leerde hij zijn huidige vrouw kennen Corrie. Toen hij zijn verhaal had verteld kreeg hij een briefje in zijn hand gestopt waarin diezelfde Corrie aankondigde haar leven verder met Toet te delen. Cor zat er volledig doorheen en huilde dat het een aard had maar na een slok zonder water hervatte hij zich. “Vanaf nu” aldus Cor “zal ik het Tafel Captainschap van Toet overnemen zodat ik mijn leven toch nog enige inhoud kan geven nu Corrie van mij is heen gegaan. Zo werd het een bizarre avond die ondanks de gebeurtenissen toch weer de moeite waard was en ja er is gezongen. De boetepot wordt dit jaar gereserveerd voor de jeugd. Tot vrijdag de 24ste april.