shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

VRUCHTBARE SAMENWERKING WENDELNOABERS

19-dec-20 /

Vorig jaar zijn alle sportverenigingen op het Wendelgoor een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam Wendelnoabers. Deelnemende verenigingen zijn roeivereniging Amycus, onderwatersportvereniging Aragosta, hondensportvereniging HSV, Jeu de Boules club De Toss en RC The Big Bulls.

SAMENWERKING

Het doel van de oprichting van Wendelnoabers is een betere samenwerking creëren. Door een betere samenwerking willen we ervoor zorgen dat de afzonderlijke verenigingen elkaar beter leren kennen en gezamenlijk activiteiten gaan organiseren.

BEDROEVEND

Zo is de algehele staat van ons sportpark bedroevend slecht. Tot vorig jaar klaagden de verenigingen afzonderlijk van elkaar daarover bij de gemeente. Met als resultaat dat de gemeente niet of onvoldoende daarmee deed.

Als Wendelnoabers hebben we een brief geschreven aan wethouder Maathuis waarin we ons ongenoegen hebben geuit met als resultaat een positief gesprek waarin toezeggingen werden gedaan over het opknappen van het Wendelgoor.

Toezeggingen waar de gemeente op korte termijn aan gaat beginnen.

Zo worden de lantaarnpalen gerepareerd en het asfalt zal een opknapbeurt krijgen.

Op een later moment zal de groenvoorziening en wegbewijzering worden aangepakt. Kortom de samenwerking begint zijn eerste vruchten af te werpen.

Naast deze praktische zaken zijn we ook aan het nadenken over een open dag voor het Wendelgoor en een sportdag waar alle verenigingen aan mee doen. Deze activiteiten moeten bijdragen aan een betere naamsbekendheid van het Wendelgoor en alle sportclubs die daar zitten.

Wanneer er mensen zijn die ideeën hebben om het Wendelgoor te promoten mail ze dan naar voorzitter@rcbigbulls.nl